ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Poslanstvo, vrednote, vizija

Poslanstvo

Izvajamo celovito bolnišnično in ambulantno zdravstveno oskrbo na vseh ravneh zdravstvene dejavnosti. Skrbimo za dvigovanje, povrnitev in izboljšanje zdravja prebivalcev matične regije, Republike Slovenije in širše.

Smo učna bolnišnica za vse profile zdravstvenega osebja.

Izvajamo zdravstveno raziskovalno dejavnost na področju delovanja bolnišnice.


Vrednote

  1. Strokovnost
  2. Sodelovanje in timsko delo
  3. Etičnost in zaupanje
  4. Kakovost
  5. Razvojna usmerjenost
  6. Predanost

Vizija

Leta 2025 smo največja regionalna splošna in učna, mednarodno akreditirana bolnišnica v državi, primerljiva z najboljšimi mednarodno akreditiranimi bolnišnicami v evropskem prostoru, ki delujejo na akademski ravni (Academic hospital*). Svojo kakovost dokazujemo s prospektivnim spremljanjem kazalnikov strokovne in poslovne odličnosti.

Pacient je v središču naše obravnave.

Z vrhunsko usposobljenimi in srčnimi strokovnjaki ter visoko tehnologijo v sodobno opremljenih prostorih zagotavljamo celostno obravnavo pacientov na enem mestu.

Kot družini prijazno podjetje s polnim certifikatom svojim sodelavcem zagotavljamo spodbudno, prijetno in varno delovno okolje, dodatno izobraževanje in znanstvenoraziskovalno delo. S tem jim omogočamo strokovno in osebnostno rast ter večjo pripadnost in zadovoljstvo.

Smo dobri gospodarji; optimizirali smo organizacijo in procese dela.

Uporabljamo sodobno informacijsko tehnologijo, s katero smo zagotovili brezpapirno poslovanje.

Uvedli smo nova in najzahtevnejša področja zdravljenja: minimalno invazivne in hibridne kirurške tehnike,

kardiokirurgijo, pulmologijo, 24-urno interventno kardiologijo in nevrologijo, ortogeriatrijo, paliativno oskrbo in bolnišnično rehabilitacijo.

* Academic Hospital (EU naziv): pomeni manj kot Clinical Centre, a po vsebini več kot »Splošna bolnišnica«, saj naziv kaže na višje standarde in večjo zahtevnost storitev.