Kje kaj najdem?

Pošta
Poštne pošiljke vam bomo prinašali v bolniško sobo. Bolnišnična izpostava Pošte Slovenije je na bolnišnični polikliniki zraven glavnega vpisnega mesta. Vsak delovni dan je odprta od 7.30 do 9.30 in od 10.00 do 14.30 ure.

Bankomat
Bankomat stoji na bolnišnični polikliniki ob glavnem vpisnem mestu.

Kiosk
Kiosk, v katerem poleg časopisov in revij dobite tudi najnujnejše toaletne potrebščine, stoji pri vhodu št. 7 (stari del bolnišnice, vhod na oddelek za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo). Odprt je od ponedeljka do petka: 6.00 do 19.00, v soboto: 8.00 do 16.00, v nedeljo in med prazniki: 12.00 do 16.00. Drugi časopisni kiosk stoji na bolnišnični polikliniki, med glavnim vpisnim mestom in izpostavo Pošte Slovenije. Odprt je od ponedeljka do petka: 7.00 do 15.30.

Frizer
Dvakrat tedensko posamezni bolnišnični oddelek obišče tudi bolnišnična frizerka, ki vam proti plačilu ponuja storitve britja in striženja. Z urnikom njenega dela vas bodo seznanili na oddelku.

Nadstandardne sobe
13 bolnišničnih oddelkov ima opremljene nadstandardne sobe, v katerih vam lahko ponudimo ugodnejše bivanjske razmere. Nadstandard je na voljo tistim, ki imajo dodatno zavarovanje zanj ter onim, ki se odločijo za plačilo oz. doplačilo nadstandarda. V primeru, da je nadstandardna soba na vašem oddelku zasedena, vam lahko poiščemo drugo na bližnjem oddelku oz. vas vanjo nastanimo, ko se izprazni. Vse informacije v zvezi z nadstandardom lahko dobite na bolnišničnem oddelku. 

Maša rimsko katoliške cerkve
Maša rimsko katoliške cerkve je vsako sredo, nedeljo in praznik ob 19.00 uri v kapeli v kleti pod bolnišnično polikliniko (do nje pridete z dvigali, ki stojijo nasproti Pošte Slovenije). Kapela je odprta vsak dan od 11.00 do 20.00 ure. Bolnišnični duhovnik je Tone Lavrič, dosegljiv na GSM: 041 749 242.