Kje kaj najdem?

Pošta

Poštne pošiljke vam bomo prinašali v bolniško sobo. Nabiralnik Pošte Slovenije je na bolnišnični polikliniki zraven glavnega vpisnega mesta.  

Bankomat

Bankomat stoji na bolnišnični polikliniki ob glavnem vpisnem mestu.

Kiosk

Kiosk, v katerem poleg časopisov in revij dobite tudi najnujnejše toaletne potrebščine, je v bolnišnični polikliniki, ob glavnem vpisnem mestu. Odprt je od ponedeljka do petka: 7.00 do 15.30.

Frizer

Dvakrat tedensko posamezni bolnišnični oddelek obišče tudi bolnišnična frizerka, ki vam proti plačilu ponuja storitve britja in striženja. Z urnikom njenega dela vas bodo seznanili na oddelku.

Nadstandardne sobe

13 bolnišničnih oddelkov ima opremljene nadstandardne sobe, v katerih vam lahko ponudimo ugodnejše bivanjske razmere. Nadstandard je na voljo tistim, ki imajo dodatno zavarovanje zanj ter onim, ki se odločijo za plačilo oz. doplačilo nadstandarda. V primeru, da je nadstandardna soba na vašem oddelku zasedena, vam lahko poiščemo drugo na bližnjem oddelku oz. vas vanjo nastanimo, ko se izprazni. Vse informacije v zvezi z nadstandardom lahko dobite na bolnišničnem oddelku. 

Maša rimsko katoliške cerkve

Maša rimsko katoliške cerkve je vsako sredo, nedeljo in praznik ob 19.00 uri v kapeli v kleti pod bolnišnično polikliniko (do nje pridete z dvigali, ki stojijo v glavni avli poleg Kavarne SBC). Kapela je odprta vsak dan od 11.00 do 20.00 ure. Bolnišnični duhovnik je Vlado Bizant, dosegljiv na GSM: 041 282 908.