ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Sporočila za javnost

Svet zavoda je imenoval Aleksandra Svetelška za direktorja Splošne bolnišnice Celje za naslednje mandatno obdobje

Člani Sveta zavoda Splošne bolnišnice Celje so na 5. redni seji, dne 4. 4. 2022, obravnavali vloge, ki so prispele na razpis za prosto delovno mesto direktorja naše bolnišnice, ki je bil objavljen v časopisu Delo, v Uradnem listu RS in v drugih medijih. Na razpis so prispele vloge treh kandidatov in sicer Irene Nunčič, Gregorja Pajića in Aleksandra Svetelška.

Preberite več

Omejitev obiskov hospitaliziranih otrok in izvajanje testiranja

Zaradi zmanjševanja možnosti za prenos okužb od četrtka, 4. 11. 2021 omejujemo obiske otrok, ki se zdravijo na Otroškem in ORL oddelku naše bolnišnice. Do preklica tega ukrepa so obiski omejeni na otroke, ki so v bolnišnici hospitalizirani brez spremstva starša ali skrbnika. Obiski teh otrok bodo poslej mogoči med 14. in 18. uro. Otroka lahko obišče en obiskovalec, ki mora izpolnjevati PCT pogoj, pri otroku pa lahko ostane pol ure. Dodajamo še informacijo glede testiranja na SARS-CoV-2. Zadnje dneve se z željo po testiranju na SARS-CoV-2 na nas obrača veliko število ljudi, zato še enkrat sporočamo, da v bolnišnici testiranja na novi koronavirus za splošno populacijo ne izvajamo. Izvajamo pa testiranje za paciente, ki so sprejeti na zdravljenje v bolnišnico ter za nekatere skupine pacientov, ki so obravnavani v dnevni bolnišnici ali na specialistično ambulantnem delu.

Preberite več

Nabava osebne varovalne opreme v SB Celje

Zaradi namigovanj nekaterih medijev o netransparentni javni nabavi osebne varovalne opreme, mimo predpisanih zakonskih postopkov, v SB Celje podajamo podrobnejšo razlago načina nabave v našem zavodu. Namigovanja in obtoževanja v medijih ostro zavračamo. Hkrati z obžalovanjem ugotavljamo, da novinarji brez potrebnih znanj o vseh načinih javnega naročanja, svojih dvomov v pravilnost delovanja zavoda, ki ga obravnavajo, ne preverjajo pri neodvisnih strokovnjakih s področja javnega naročanja, ampak na podlagi svojega pomanjkljivega vedenja delajo zaključke, ki neupravičeno sejejo dvom in blatijo ugled ter dobro ime naše ustanove.

Preberite več