ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Diplomirana medicinska sestra v negovalni enoti - 8 prostih delovnih mest

Medse vabimo več diplomiranih medicinskih sester na različnih oddelkih. Kandidatom nudimo redko priložnost izbire oddelka. Novo zaposleni boste lahko delo izbrali na Urološkem oddelku, Oddelku za bolezni prebavil, Kardiološkem oddelku, Nevrološkem oddelku, Oddelku za pulmologijo in Oddelku za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo. Kot tretja največja bolnišnica v Sloveniji se zavedamo, da zadovoljni zaposleni pomeni zadovoljnega pacienta, zato vse zaposlene spodbujamo k izobraževanju, jih podpiramo pri osebni in profesionalni rasti ter jim omogočamo redno napredovanje na vseh nivojih. Vaše naloge bodo izvajanje zahtevnejših negovalnih postopkov, opravljanje zahtevnejših diagnostičnih in terapevtskih posegov, pomoč pri pregledu, sprejemanju in odpuščanju bolnikov, odvzemanje vzorcev biološkega materiala za preiskave, dokumentiranje in urejanje negovalne in zdravstvene dokumentacije, mentoriranje itd.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so ustrezna stopnja izobrazbe, smer zdravstvena nega, veljavna licenca zdravstvene nege, cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 12 mesecev. Poskusno delo traja 3 mesece.

Vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 6. 3. 2024 na e-naslov kadrovska.sluzba@sb-celje.si ali po pošti na naslov Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.