ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Srednja medicinska sestra/zdravstvenik v negovalni enoti - pripravnik - 10 prostih delovnih mest

Si končal/a srednjo zdravstveno šolo in želiš pridobiti izkušnje v bolnišnici? Pridruži se naši ekipi kot pripravnik/-ca srednje medicinske sestre/zdravstvenika. Med pripravništvom boš delal/a ob izkušenih medicinskih sestrah/zdravstvenikih, ki ti bodo nudili dragocene nasvete in ti pomagali razviti tvoje veščine. 

Kaj ponujamo?

  1. Raznolikost priložnosti: ponujamo ti možnost sodelovanja na različnih oddelkih bolnišnice, da boš lahko spoznal/a različne vidike zdravstvene nege;
  2. Sodobna oprema: naša bolnišnica je opremljena z najnovejšo tehnologijo;
  3. Delo v timu: spodbujamo timsko delo in si prizadevamo ustvariti pozitivno delovno okolje, kjer se bomo skupaj podpirali in spodbujali;
  4. Možnost zaposlitve: če se boš izkazal/a kot predan/a, strokoven/-a pri svojem delu, ti bomo z veseljem ponudili možnost kasnejše zaposlitve v naši bolnišnici. 

Na razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra/zdravstvenik v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti - pripravnik se lahko prijavijo kandidati, oziroma kandidatke, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • srednja strokovna, srednja splošna izobrazba smeri zdravstvena nega in babištvo,
  • cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 6 mesecev. 

Pridruži se naši ekipi in postani del prihodnosti zdravstvene nege. S tvojo predanostjo in našo podporo boš imel/a priložnost graditi novo kariero v zdravstveni negi. Pisne vloge z življenjepisom pošljite do 24. 7. 2024 na e-naslov eva.ucakar@sb-celje.si ali po pošti na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.