ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Kuhinja in slaščičarna

Služba za prehrano - kuhinja in slaščičarna

Samopostrežna restavracija
V Splošni bolnišnici Celje smo vrata jedilnice, nekoč namenjene predvsem bolnišničnim uslužbencem, že pred leti odprli tudi zunanjim obiskovalcem. Iz leta v leto smo izboljševali kakovost in izbor malic. Te so nam pripeljale marsikaterega stalnega gosta. Samopostrežna restavracija naše bolnišnice je tako postala prijeten kotiček za malico ali obed. In to ne le za zaposlene v naši hiši, ampak tudi za dnevne obiskovalce naše bolnišnice in številne delavce v sosednjih ustanovah.

Od 4. aprila 2022 je samopostrežna restavracija, ki je bila v času zaostrenih epidemioloških razmer namenjena le zaposlenim v bolnišnici, ponovno odprta tudi za zunanje obiskovalce. Deluje od ponedeljka do petka od 10.00 do 15.00 ure.


V naši jedilnici vam poleg treh dnevnih menijev malic (ena od teh je brezmesna) ter tedenske ponudbe jedi na žlico, po predhodnem naročilu na telefonsko številko 03 423 37 24 nudimo tudi dietna kosila. Imamo bogat solatni bife, kjer si lahko sami sestavite svojo solato.


Catering

Priprava narezkov in sirnih ter sadnih plošč, drobnega in kosovnega peciva ter slaščic je stalnica naše ponudbe. Ponujamo pa vam tudi pripravo hladno-toplega bifeja ali t.i. catering v vašem podjetju ali na vašem domu. Pri tem ob hrani in pijači  poskrbimo tudi za primerno posodo in postrežbo.

Dostave hrane na dom, razen v primeru postrežbe večjih pogostitev, ne izvajamo.

Kavarna SBC poliklinika
Kavarna deluje od ponedeljka do petka od 7.00 do 14.30. Nudi veliko izbiro toplih in hladnih napitkov, sendvičev in slaščic. Gostom kavarne sta na voljo notranja in zunanja terasa.
Kavarna klet
Kavarna deluje od ponedeljka do petka od 7.00 do 14.30. Je v kleti starega dela bolnišnice, v bližini Ginekološko-porodniškega oddelka.


Naročila

Naročila za narezke sprejemamo od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 na telefonsko številko (03) 423 37 34 in na e-naslov: catering@sb-celje.si .
Naročila za slaščice sprejemamo od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 na telefonsko številko (03) 423 37 26 in na e-naslov: slascicarna@sb-celje.si .

Odgovorna oseba je Davor Brezinščak, vodja službe za prehrano, in je dosegljiv po telefonu na telefonski številki (03) 423 31 58, GSM 031 353 513 in na e-naslovu: davor.brezinscak@sb-celje.si .

  • Pecivo
  • Narezki
  • Sadne plošče
  • Catering ponudba
  • Catering ponudba
  • Catering ponudba
  • Catering ponudba