Kuhinja in slaščičarna

Služba za prehrano - kuhinja in slaščičarna
Samopostrežna restavracija
V Splošni bolnišnici Celje smo vrata jedilnice, nekoč namenjene predvsem bolnišničnim uslužbencem, že pred leti odprli tudi zunanjim obiskovalcem. Iz leta v leto smo izboljševali kakovost in izbor malic. Te so nam pripeljale marsikaterega stalnega gosta. Samopostrežna restavracija naše bolnišnice je tako postala prijeten kotiček za malico ali obed. In to ne le za zaposlene v naši hiši, ampak tudi za dnevne obiskovalce naše bolnišnice in številne delavce v sosednjih ustanovah. Jedilnica deluje: - od ponedeljka do petka od 10.00 do 16.00 ure, - v soboto, nedeljo in med prazniki pa od 11.00 do 15.00 ure.

TEDENSKI JEDILNIK

V naši jedilnici vam poleg treh dnevnih menijev malic (ena od teh je brezmesna) ter tedenske ponudbe jedi na žlico, po predhodnem naročilu na telefonsko številko 03 423 37 24 nudimo tudi dietna kosila. Ob koncu tedna, v soboto in nedeljo ter med prazniki lahko naši gostje izbirajo med dvema malicama in ostalo trenutno ponudbo. Imamo bogat solatni bife, kjer si lahko sami sestavite svojo solato.

Za družbe, ki bi ob kosilu rade zaključile poslovne pogovore, nazdravile jubilejem, posebnim dosežkom, smo pripravili še posebne menije za kosila s tremi in več hodi. Za zaključene družbe do 20 oseb jih bomo po predhodnem dogovoru in naročilu postregli v manjši jedilnici, za družbe do 12 oseb pa v reprezentančni jedilnici.

Priprava narezkov in sirnih ter sadnih plošč, drobnega in kosovnega peciva ter slaščic je stalnica naše ponudbe. Ponujamo pa vam tudi pripravo hladno-toplega bifeja ali t.i. catering v vašem podjetju ali na vašem domu. Pri tem ob hrani in pijači  poskrbimo tudi za primerno posodo in postrežbo.

Dostave hrane na dom, razen v primeru postrežbe večjih pogostitev, ne izvajamo.

Kavarna SBC poliklinika
Kavarna deluje od ponedeljka do petka od 7.00 do 17.00. Nudi veliko izbiro toplih in hladnih napitkov, sendvičev in slaščic. Gostom kavarne sta na voljo notranja in zunanja terasa.
Kavarna klet
Kavarna deluje od ponedeljka do petka od 7.00 do 14.30. Je v kleti starega dela bolnišnice, v bližini Ginekološko-porodniškega oddelka.

 

Naročila

Naročila za narezke sprejemamo od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 na telefonsko številko (03) 423 37 34 in na e-naslov: catering@sb-celje.si .
Naročila za slaščice sprejemamo od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 na telefonsko številko (03) 423 37 26 in na e-naslov: slascicarna@sb-celje.si .

Odgovorna oseba je Davor Brezinščak, vodja službe za prehrano, in je dosegljiv po telefonu na telefonski številki (03) 423 31 58, GSM 031 353 513 in na e-naslovu: davor.brezinscak@sb-celje.si .