Tedenski jedilnik Restavracije SBC

DO PREKLICA SAMOPOSTREŽNA RESTAVRACIJA NI ODPRTA ZA ZUNANJE UPORABNIKE. PREPOVED VELJA TUDI ZA DRUŽINSKE ČLANE ZAPOSLENIH.


ŠTRUKELJ TO GO

Že 35 let so skutini štruklji prepoznaven in iskan artikel Službe za prehrano naše bolnišnice. Ker naša samopostrežna restavracija do nadaljnjega ostaja zaprta za zunanje stranke, smo se odločili, da ponudimo možnost nakupa štrukljev to go ali za sabo.

Štruklje to go vam ponujamo po   ceni 3,50 € z DDV za 1 kom. Cena vključuje potrebno embalažo.

NAČIN NAROČILA:

  • Naročilo pošljite na elektronski naslov  catering@sb-celje.si
  • Naročilo mora vsebovati: ime in priimek, telefonsko številko, količino naročenih štrukljev, datum in čas prevzema.
  • Naročilo mora biti oddano najkasneje en dan pred prevzemom.
  • Izdaja bo potekala na službenem izdajnem mestu kuhinje (zahodna stran T objekta med vhodoma št. 13 in 6), od ponedeljka do petka med 11. in 15. uro.
  • Dostop do vhoda je mogoč tudi z avtomobilom.
  • Plačilo ob prevzemu je mogoče z gotovino ali s plačilno kartico.

 

VABLJENI PO SVOJ ŠTRUKELJ TO GO!

 


 

 
Tedenski jedilnik

 

Delovni čas:

Ponedeljek - petek: od 10. do 16. ure.

Sobota, nedelja, praznik: od 11. do 15. ure.


13. decembra 2014 se je začela uporabljati Uredba (EU) št.1169/2011 o zagotavljanju informacij potrošnikom glede vsebnosti alergenov v nepredpakiranih živilih. Služba za prehrano bo informacije o vseh jedeh, ki jih ponujamo v naši restavraciji in kavarnah, potrošnikom posreduje na oglasnih deskah na vidnem mestu vseh prodajnih mestih.

Tedenski jedilnik od 29. 2. 2020 do 6. 3. 2020

Tedenski jedilnik od 7. 3. 2020 do 13. 3. 2020

Obvestilo za pogodbene kupce!

S 1. 7. 2018 smo na registrski blagajni v Samopostrežni restavraciji uvedli ID kartični sistem evidentiranja prevzetih obrokov hrane za pogodbene stranke in z njim zagotovili hitrejše registriranje opravljenih storitev. Pogodbene kupce prosimo, da v čim krajšem času v Fakturni službi bolnišnice (pisarna št. 12 v nadstropju nad samopostrežno restavracijo) prevzamejo svoj ID ključek. Dodatne informacije v zvezi z novim sistemom evidentiranja z ID ključki lahko dobite  tudi na tel. št. 03 423 30 42. 

Uporabniki storitev Službe za prehrano, ki bi radi sklenili prodajno pogodbo, izpolnijo vlogo, ki jo lahko natisnejo sami ali dvignejo na blagajni samopostrežne restavracije SBC, Kavarne SBC ali Kavarne KLET ter izpolnjeno oddajo nazaj na eno od treh navedenih blagajn.