ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator Preskoči na vsebino
(03) 423 3000  |  info@sb-celje.si  |  Naročanje na: enarocanje@sb-celje.si

Svet zavoda je imenoval direktorja in strokovnega direktorja bolnišnice

V petek, 24. 3. 2023 so člani sveta zavoda soglasno imenovali dr. Dragana Kovačića za direktorja in prof. dr. Radka Komadino za strokovnega direktorja SB Celje.

Člani Sveta zavoda Splošne bolnišnice Celje so na 13. redni seji obravnavali vloge, ki so prispele na razpis za prosto delovno mesto direktorja bolnišnice in na razpis za prosto delovno mesto strokovnega direktorja bolnišnice.

Na podlagi objave razpisov v časopisu Delo, v Uradnem listu RS in na Zavodu RS za zaposlovanje, sta za prosto delovno mesto direktorja prispeli dve pravilni in popolni vlogi, za prosto delovno mesto strokovnega direktorja pa ena.

Potem, ko so vsi kandidati svetnikom predstavili svoje programe, so člani sveta z glasovanjem izbrali direktorja in strokovnega direktorja.

Soglasno so člani sveta zavoda za direktorja bolnišnice imenoval sedanjega v. d. direktorja dr. Dragana Kovačića, dr. med., za strokovnega direktorja pa sedanjega v. d. strokovnega direktorja prof. dr. Radka Komadino, dr. med., višjega svetnika. K imenovanju direktorja mora zdaj dati soglasje še Vlada RS.